Aw, rabatterbjudande och hosta

God söndag! 
 
Har ni haft en bra helg? Jag började helgen med en spontan aw tillsammans med Petra och Sara i fredags. Lite senare på kvällen kom även Ida och gjorde oss sällskap. Det som skulle blir "något glas vin" slutade med att jag kom hem 01.30 efter en supertrevlig kväll. Igår åkte Jesper till Dalarna för att fira sin morfar som fyller 90 år. Jag och Alexandra stannade hemma och körde tjejkväll. Alexandra är dunderförkyld och har varit hemma sedan i tisdags, stackaren. I torsdags låg hon däckad i 40 graders feber, men nu är det "bara" världens hosta och snuva kvar. Jag håller tummarna för att hon mår bättre snart. Eftersom hon inte var helt piggelin igår somnade hon redan 18.30, vilket gjorde att jag hade en lång kväll med serier och film i min ensamhet. Riktigt skönt faktiskt!
 
Idag står det inte mycket på schemat. Jag vet inte när Jesper kommer hem, men när han väl gör det tänker jag antingen hoppa ner i ett bad eller ta och sova lite. Jag har knappt sovit på hela veckan så jag känner mig allt annat än pigg. Det blir lätt så när man har en liten sjukling som sover i stora sängen. Många tycker att samsovning är det bästa som finns. Det är såklart mysigt att få gosa lite och så, men sömnen blir baske mig lidande. Åtminstone i vår familj. 
 
Hoppas att ni har en skön söndag! 
 
PS. Just nu erbjuder jag 10% rabatt på alla mina tjänster ifall man använder rabattkoden "valentine" när man skickar in en intresseanmälan på hemsidan. Rabatten gäller t.o.m. tisdag 14/2 och hemsidan har ni HÄR
 
 
 

Business is real

Hej på er! 
 
Otroligt länge sedan sist nu, I know. Jag har haft sjukt mycket på gång och har inte riktigt hunnit/orkat med att skriva här. Det kommer antagligen även i fortsättningen bli mindre skrivet här då jag kommer lägga mer fokus på mitt lilla företag som nu är startat och klart. Jag lanserade min Facebooksida och hemsida idag, så nu får vi se hur det går helt enkelt. Hemsidan hittar ni HÄR och där kan ni läsa om mina tjänster och även min företagsblogg. Bloggen där kommer såklart vara fokuserad på kost och hälsa. Det kommer vara tips, råd, recept och liknande. Facebooksidan hittar ni HÄR. Jag blir såklart jätteglad ifall ni går in och gillar samt sprider vidare. Det är himla viktigt  att synas för att komma någonstans. 
 
Både hemsida och Facebooksida har såklart lite finslipning kvar, men nu är bollen iaf i rullning. Nu kör vi!
 
 
Visa fler inlägg