Murder house

Hej mitt i natten!

Har ni en bra helg? Ute på Halloweenfest? Många verkar vara det denna helgen, men för min del blir det först nästa helg. Lite märkligt ändå att så många nattklubbar kör det ikväll. Ursprungliga Halloween är på måndag och Alla Helgons Dag på tisdag. I Sverige har vi anpassat det efter helgen så vi har Halloween (och alltså "riktiga" festdagen) på fredag och Alla Helgons Dag (hedra dom döda) på lördag. Mer logiskt därför att kalasa nästa helg, men det där gör man såklart som man vill.

Hur som haver, vi har tagit en lugn och skön dag här hemma idag. Städat, myst, lekt och bara varit. Har fixat årets julkort också. Jag fick lite feeling helt plötsligt så Alexandra blev ombytt och lite rekvisita åkte fram. Absolut inget avancerat, men blev rätt nöjd med resultatet. Kvällen spenderades med god middag (lövbiffsrullader fyllda med pepparrots-färskost, vitlök och bacon samt rotfrukter i ugn) och lite serietittande. Först blev det senaste Vampire Diaries och sen bestämde jag mig för att börja om med American Horror Story. Det var några år sedan jag såg första säsongen så det blir kul att se på nytt. Grymt bra serie!

Nu - sova!

Under the sea

Hej hopp!

Vi är åter hemma efter vår minisemester och vi har haft det bra. Skaldjursbuffén igår var helt insane! Det var olika varianter av räkor, musslor, kräftor, krabbor och humrar så långt ögat kunde nå. Till det fanns det olika röror, såser och bröd. Vi var inte hungriga efteråt kan man säga.

Efter middagen släppte vi loss våra inre tonåringar och partajade för fullt. Det var drinkar, dans och spel för hela slanten. Vi tog även ett besök i båtens cigarr- och whiskeybar. Riktigt fint!

Idag kände vi oss inte som tonåringar längre. Riktigt jäkla slitna! Vi har mest vilat upp oss i hytten under dagen. Vi tog en sväng till båtens spa och njöt av jacuzzi och artificiella solar nån timme.

Det var skönt att komma hem till Alexandra igen, även om vi haft det toppen. Alexandra var såklart inte på förskolan eftersom jag och Jesper var lediga, vi vill inte använda förskolan som barnvakt. Istället var mamma här och höll damen sällskap. Ingen kunde vara mer nöjd än Alexandra över det! Dom funkar bra ihop dom där. Tyvärr var Alexandra dålig i morse så vi kommer vara hemma imorgon för säkerhets skull. Känns som om jag inte gör annat än att vabba nu för tiden, men det är väl såna tider nu.

Nu ska jag ramla i säng och försöka få lite skönhetssömn. Tack och godnatt!

Visa fler inlägg