I hurt too

Hello!

Torsdag och veckans boxningspass med Maria är avklarat. Nu efter påsk blev det ny instruktör och ny tid, båda till det sämre. Vi fick bra träning visserligen, men vi ska försöka hitta ett nytt boxningspass att gå på. Instruktören är ändå rätt viktig.

En dag kvar till helg då. Den känns välbehövlig nu måste jag säga. Det har visserligen varit en kort vecka, men den har varit intensiv. Full rulle på jobbet och jag har ju även jobbat extra dom här tre dagarna. Jag gillar att ha mycket att göra dock, att bara sitta av tiden är inte min grej. Jag har en del att bita tag i imorgon också så det är skönt.

Imorgon är det vanlig fredag för mig, dvs jobb 8-15 och sen hämta Alexandra på förskolan. Vi ska ha uppföljning på utvecklingssamtalet på jobbet så det ska bli spännande. Alltid bra att få feedback, vare sig det är positivt eller negativt. Kvällen ska jag spendera i soffan tror jag. Om jag inte är duktig och tränar lite, men vi får se hur det blir med den saken.

Nu önskar jag er en trevlig kväll! 


Den här fick jag skickad till mig när jag satt på jobbet och var irriterad. Irritationen blev som bortblåst! 

When all that you touch tumbles down

God morgon!

Har helgen varit bra? Vi har haft det bra, men det ska ändå bli skönt att jobba igen. I söndags gjorde vi absolut ingenting egentligen. När Alexandra var vaken lekte vi såklart med henne. När hon sov låg jag och Jesper i soffan, tittade på Orange is the new black och lyfte inte ett finger. 

Igår började vi med att åka till Port73 för lite småshopping. Födelsedagspresent till Jespers pappa och solglasögon till Alexandra. Och så lunch på Nancys såklart. 


När vi shoppat färdigt tog vi en promenad från porten till Jespers föräldrar i Svartbäcken. Alexandra passade på att ta en tupplur och vi passade på att ta en glass på vägen.


Hos Jespers föräldrar stod grillning på schemat. Jespers farmor, mormor, Hasse och Catarina var där också. God mat, trevligt sällskap och en glad och lycklig Alexandra. Framåt kvällen tog vi en promenad till Handen tillsammans med Jespers farmor innan vi tog pendeln hem. Sen var det bums i säng för mig.Visa fler inlägg