Stay classy

God morgon!

Och glad valborg eller vad man säger. Är det något ni brukar fira? Jag har inte firat valborg på många år, men vi har trevliga saker inbokade idag iaf. Nu är jag på väg mot gymmet för lite combat. Jag har inte kört det på länge nu så jag jublade lite när jag såg att det fanns ett pass idag. Instruktören är bra också. Han är ingen Marco, men han är bra. Hasse, även kallad combatman, är det som ska köra skiten ur mig idag. Sen blir det hem för min lördagsbehandling med hårinpackning och ansiktsmask och grejer. Det har jag längtat efter hela veckan faktiskt. Jesper och Alexandra ska åka på en shoppingtur så jag kommer verkligen kunna njuta av lugnet hemma. Senare i eftermiddag beger vi oss hem till Maria, Stefan och Alice för middag. Eventuellt ska vi ner till en brasa senare på kvällen, men det beror på hur Alexandra är. Vi har som sagt haft några tuffa kvällar så det kanske är bäst att åka hem och natta henne. Vi får se hur vi gör. 

Hoppas att ni får en bra dag!

When we were young

God kväll!

Hoppas att ni har haft en bra fredag. Det har jag, även om denna envisa trötthet fortsätter att hålla i sig. På lunchen passade jag på att inhandla en del av produkterna jag blev tipsad om igår. Primer, concealer, puder, beige kajal, ögonbrynsskugga och ett par borstar. En av tjejerna igår utförde lite magi med mina ögonbryn på bara ett par minuter. Tydligen har jag jättefin naturlig form så det krävdes inte mycket för att göra dom mer markerade. Superkul att höra från någon som enligt egen utsago är besatt av just ögonbryn. 


Kvällen har varit lugn med god mat och familjehäng. Dock var det tredje kvällen i rad med riktigt jobbig nattning av Alexandra. Hon var hysteriskt ledsen och arg och det tog sin tid att lugna ner henne. Till slut somnade hon i min famn och jag hade nästan lust att ta med henne till vår säng och krypa ner bredvid. Men vi alla tre sover bra mycket bättre när hon sover i sitt rum. Vi tittade istället på säsongsavslutningen av Orange is the new black och nu är jag redo att slå ihop dom blå. 

Godnatt på er!

Thank you and goodnight

Det blev en mycket trevlig kväll på jobbet. God mat och trevliga tjejer från Lumene. Vi fick mycket bra tips och råd och dessutom varsin goodiebag. Nu har jag ramlat i säng och ska försöka sova några timmar. Tack för idag!Visa fler inlägg