Turn away and carry on

God lördag! 
 
Jag lyckades riktigt bra med middagen igår om jag får säga det själv. Efter maten bestämde vi oss för att damma av mitt gamla Nintendo Wii och spela lite Super Mario.
 
 
Idag tog vi en riktigt slö förmiddag innan jag tog en lång dusch med sugar scrub, c-vitaminpeeling, hårinpackning, ansiktsmask och hela paketet. En liten minirenovering som kändes välbehövlig efter en intensiv vecka. Nu är Jesper och Alexandra iväg på egen hand och tar igen missad tid medan jag ligger i soffan och tar igen missad egentid. Först tänkte jag ge mig ut i solen en sväng, men jag känner att jag behöver ta den här dagen till att ladda upp batterierna inför nästa vecka då vi ska iväg på nya äventyr. Jag ska titta ikapp mina serier, fixa naglarna och eventuellt färga fransar och bryn. Bara ta hand om mig själv och varva ner. 
 
Hoppas att ni har en bra start på helgen! 

Hemma i Skogås

Förmiddagen spenderades ute i solen med plaskande i poolen. Framåt eftermiddagen begav vi oss hemåt och nu försöker Jesper natta Alexandra medan jag tar en powerpaus i soffan innan jag ska sätta igång med middagen. Fläskfilé i cognacsås och rotfrukter i ugn står på menyn ikväll. Mums!

Plask i poolen


Powerpaus i soffan. Grymt god faktiskt!
En dag på Furuviksparken

Det gick bra att åka igår tack och lov. Vi pausade en gång på vägen till Furuvik då Alexandra började vrida lite på sig, men annars var det inga konstigheter. Vi tittade på djur, sprang i backar, klättrade på stenar, åt glass och tog lotter. Alexandra vann en minion som hon blev mycket glad över. Hon älskar "Bello" som hon kallar dom. Sen fick hon såklart välja souvenirer där med och det blev en bok och en jättegorilla. Höjdpunkten för Alexandra var dock musikspelarna som stod lite här och där. Hon dansade som aldrig förr och underhöll alla som gick förbi. Det var en glad och speedad tjej som kom hem sen.
Visa fler inlägg