Target on your back

När man har ett missat samtal och ett röstmeddelande på främmande språk, kollar upp numret och ser att det går till en maffiasnubbe som var misstänkt för mord på nån annan maffiasnubbe... Det är då det är lite spänning i vardagen! 

Hur som haver... Alexandra invigde ju sin nya säng i söndags. Båda nätterna som varit har hon ramlat ur och sen spenderat resten av natten i vår säng. Jag tyckte att jag gjorde en bra barrikad igår, men tydligen inte. Idag byggde jag in sängen ordentligt så ramlar hon ur nu blir jag grymt imponerad! Nackdelen med nya sängen (förutom att vi inte hunnit bygga fast stödbräda) är att nattningen tar en evighet. Förhoppningsvis är det bara en invänjningsperiod som snart går över. 

Nu ska jag ta och slå ihop ögonen och hoppas på att hela familjen får sova gott i våra sängar.

Natti!


Mors dag!

Grattis alla mammor! Hoppas att ni blivit firade ordentligt. Här har det tyvärr inte firats för fem öre. Tråkigt för mig, men vad ska man göra?

Alexandras säng är iaf ihopbyggd och klar och hon premiärsover i den nu. Nackdelen med en stor säng är att man bör ligga kvar tills hon somnar och det kan ta en evighet. Jag låg i nästan 1.5 timme och det var mer hon som nattade mig än tvärtom. Jag slumrade och hon låg och klappade mig på armen. 

Nu ska jag nog ta och natta mig själv så jag är redo för en ny vecka. Tack och godnatt!

Visa fler inlägg