Take it for just what it is

God morgon!  Idag var det en fröken som tyckte att det var dags att gå upp kvart över fyra. Jag, som inte somnade förrän runt ett, höll inte riktigt med. Till slut knölade jag in mig bredvid henne i hennes säng där vi somnade om efter mycket om och men. Jag vaknade för ett litet tag sen, stel som en pinne och med världens huvudvärk. Alexandra ligger fortfarande och snarkar. Snart kommer mamma hit med frukostleverans, en sån där onyttig variant med ostfrallor och grejer. Snacka om lyx! Sen ska jag försöka få lite mer i ordning här hemma. Vi har fortfarande en del saker vi inte vet vart vi ska göra av just nu. Men vi har en liten plan! Det kommer bli kanon när det är klart. 

Throwback till bästa chillarn!

Ain't gonna happen

Hej och hopp!


Idag känns det mycket bättre. Jag vet inte vad det var som pågick igår. Idag har jag istället haft nån sorts överskottsenergi och möblerat om massor. Alexandras rum är så mycket bättre nu och även vardagsrum/matdel fick sig en uppfräschning. Anders var snäll och kom ner för att hjälpa oss ut med en byrå till grovsoporna. Jag har mer eller mindre varit igång i 10 timmar med fix och trix här hemma. Alexandra ville mest leka för sig själv så vi synkade väldigt bra. Hon har lekt med sina gosedjur och sin docka, tittat på film, läst böcker, målat... Ja, vi har haft full rulle på olika håll.

Nu är jag helt kaputt. Ryggen säger ifrån  (jag får väl skylla mig själv som släpar möbler på egen hand) och mjölksyran pumpar i kroppen. Hela dagen har varit som ett långt träningspass. Grymt bra! Jag har landat i soffan med lite glögg och nya avsnitt av ANTM. Snart ska jag ramla i säng, gissar att jag kommer sova gott i natt!

Mys i båten!

Update

Magen är fortfarande svullen, men jag vrider mig inte av smärtan längre. Alltid nåt! Jag är dock öm i magen och det är inte så skönt att trycka på den. Det verkar inte vara någon magsjuka iaf, peppar peppar. Jag har ju alltid haft en krånglig mage och det är aldrig någon läkare som hittat problemet, trots gastroskopi, ultraljud och diverse andra undersökningar. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon.


Jesper och Alexandra åkte iväg på egna äventyr vid 11-tiden och kom inte hem förrän framåt 20. Jag hade alltså hela dagen på mig att vila och det har jag sannerligen gjort! Jag hade äntligen tid att läsa boken jag fick i födelsedagspresent. Som jag längtat! När ögonen blev för trötta för att läsa tittade jag på ett par avsnitt av Gilmore Girls istället. Sen kunde jag gå tillbaka till boken. 

Nattningen av Alexandra gick kanonbra idag, precis som de senaste två nätterna. Min definitiva favorit av Alexandras julklappar är nämligen Kaninen som så gärna ville somna. Den boken är seriöst helt fantastisk! Efter en period med tvåtimmarsnattningar somnar Alexandra innan boken är färdigläst. Ren och skär magi skulle jag vilja säga. Hon fick även uppföljaren i julklapp, men den har vi inte testat än. 

Nu ska jag försöka sova bort min uppsvällda mage. Vi höres snart igen!

Visa fler inlägg