Hit me with your best shot

God morgon!
 
Igår var det tillbaka till verkligheten igen efter jullovet. Det är ändå lite skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Man blir lätt lite dagvill annars. Jag och Alexandra slutade julledigheten hos mamma och Jimmy. Vi åkte dit på eftermiddagen i fredags och sov kvar över natten. När en speedad unge väl somnat spenderade jag, mamma och Jimmy kvällen med sällskapsspel, ost och kex. Det var såna där riktigt klassiska spel som vi spelade mycket när vi var yngre, Pekings Mysterier och Sätt sprätt på en miljon. Mycket trevligt! 
 
Igår var det som sagt jobb som gällde igen. Efter det mötte jag upp Maria på Sats Odenplan och körde ett boxpass med Tepp. En grym (men lätt sadistisk) instruktör. Superkul var det iaf, trots att vi fick in varsin näs-fullträff. Så kan det gå... Idag känns det i kroppen vill jag lova och det kändes på passet att det var alldeles för länge sen sist. Hela vintern har ju varit ett virrvarr av långdragna förkylningar så träningen har inte riktigt fått vara med. Nu håller vi tummarna för att jag håller mig frisk så att jag kan köra på som vanligt. Planen är att försöka hinna med ett lugnt yogapass ikväll och Power Step imorgon. Eventuellt att det blir en sväng till gymmet i Sälen i helgen också, men får se vad jag känner för när jag väl är där. 
 
Nu ska jag väcka min ögonsten som sover som en stock. Hon var förmodligen helt slut igår efter första dagen tillbaka på förskolan. Himla tur för henne att det var mammas hämtningsdag igår, det brukar alltid vara uppskattat! 
 
Ha en bra dag, hörni!