Under the sea

Hej hopp!

Vi är åter hemma efter vår minisemester och vi har haft det bra. Skaldjursbuffén igår var helt insane! Det var olika varianter av räkor, musslor, kräftor, krabbor och humrar så långt ögat kunde nå. Till det fanns det olika röror, såser och bröd. Vi var inte hungriga efteråt kan man säga.

Efter middagen släppte vi loss våra inre tonåringar och partajade för fullt. Det var drinkar, dans och spel för hela slanten. Vi tog även ett besök i båtens cigarr- och whiskeybar. Riktigt fint!

Idag kände vi oss inte som tonåringar längre. Riktigt jäkla slitna! Vi har mest vilat upp oss i hytten under dagen. Vi tog en sväng till båtens spa och njöt av jacuzzi och artificiella solar nån timme.

Det var skönt att komma hem till Alexandra igen, även om vi haft det toppen. Alexandra var såklart inte på förskolan eftersom jag och Jesper var lediga, vi vill inte använda förskolan som barnvakt. Istället var mamma här och höll damen sällskap. Ingen kunde vara mer nöjd än Alexandra över det! Dom funkar bra ihop dom där. Tyvärr var Alexandra dålig i morse så vi kommer vara hemma imorgon för säkerhets skull. Känns som om jag inte gör annat än att vabba nu för tiden, men det är väl såna tider nu.

Nu ska jag ramla i säng och försöka få lite skönhetssömn. Tack och godnatt!