In the land of Gods and monsters

God morgon!

Har helgen varit bra? Jag styrde om min helg eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Egentligen skulle jag på födelsedagsfirande hela lördagen med lek i Boda Borg och efterföljande middag och fest. Istället fick Jesper åka själv och mamma som skulle varit barnvakt kom hit och hängde med mig och Alexandra. Vi bakade pepparkakor och gjorde egen pizza. Riktig myslördag! Det var Alexandras första bak och hon hade jättekul.

Igår var jag tillbaka på jobbet igen. Rösten var inte helt med på noterna, men det funkade. Idag har jag dock ont i halsen igen. Fast det går nog över snart.

Idag vaknade min älskade unge vid 5.30. Jag brukar gå upp vid 6 och sen väcka henne vid 7 när jag lämnar i vanliga fall. I såna här lägen är det filmmys som gäller. Alexandra valde Horton för sjuttioelfte gången. Hon gillar elefanter... Mysig start på dagen hur som helst. Skönt när man har en lång dag framför sig! Ikväll är det möte på jobbet och det brukar ta några timmar så jag räknar med att bara stupa i säng när jag kommer hem.

Visa fler inlägg